KPTM News

Jelajah Pendidikan Keluarga Malaysia 2022

27 Mac 2022 (Ahad)
- Yayasan Pendidikan Nasional (PRIHATIN) telah mengadakan Jelajah Pendidikan Keluarga Malaysia (JPKM) di peringkat zon utara di Dewan Tunku Putra Kuala Nerang, Kedah. Program ini telah disempurnakan oleh YB Senator Datuk Dr. Hj. Azhar bin Ahmad, Ahli Dewan Negara mewakili Menteri Pembangunan Luar Bandar.

Majlis Perjumpaan Pengerusi KPTMSB Bersama Ahli Pengurusan KPTM Dan KUPTM

6 Januari 2021, Rabu
- Jabatan Sumber Manusia KPTM Ibu Pejabat telah menganjurkan Majlis Perjumpaan YBhg. Datuk Dr. Roziah binti Omar, Pengerusi KPTMSB bersama ahli pengurusan KPTM dan KUPTM di Dewan Bunga Mawar, KPTM Ibu Pejabat.

Bengkel Penulisan Berita dan Rencana Penerbitan Buletin

22 September 2020, Selasa
– Jawatankuasa Penerbitan Buletin KPTM telah mengajurkan satu program yang bertajuk “ Bengkel Penulisan Berita dan Rencana Penerbitan Buletin” yang disampaikan oleh Tuan Haji Ainol Amriz bin Ismail selaku penceramah . Program ini telah diadakan di Dewan Bunga Mawar, Kolej Poly-Tech MARA Ibu Pejabat dan berlangsung selama satu hari.

Lawatan YB Menteri KPLB Ke KUPTM Kuala Lumpur

22 Disember 2020, Selasa - Kolej Universiti Poly-Tech MARA (KUPTM) Kuala Lumpur telah berbesar hati menerima lawatan daripada YB. Datuk Dr. Abd. Latiff bin Ahmad, Menteri Pembangunan Luar Bandar. Lawatan ini telah disambut baik oleh Datuk Dr. Roziah binti Omar, Pengerusi KPTMSB, Encik Mohd Nazri bin Mohd Deni, Ahli Lembaga Pengarah KPTMSB, Encik Nordin bin Ahmad, Ketua Pegawai Eksekutif KPTMSB serta Pengurusan Tertinggi KPTM dan KUPTM.